• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Op een hek zitten drie kraaien

De juffrouw vraagt aan de klas: "Op een hek zitten drie kraaien. Er komt er een brandweerauto aan die met de brandslang een kraai van het hek af spuit. Hoeveel blijven er nu nog over?" Jantje steekt zijn vinger op en zegt: "geen een meer jufrouw." Waarop de juf vraagt: "hoezo?" "Nou," zegt Jantje, "als ze die ene kraai eraf spuiten zal dat wel zoveel spetteren dat die andere kraaien verschrikt wegvliegen." "Fout," zegt de jufrouw, "het antwoord moet zijn twee kraaien, maar je denkwijze bevalt me wel." Na de middagpauze loopt Jantje naar de juf toe en zegt tegen haar: "Juf op een bankje in het Vondelpark zitten drie bloedmooie vrouwen een ijsje te eten, de eerste zuigt eraan, de tweede likt eraan en de derde bijt erin, wie van die drie is er nou getrouwd?" De juf denkt even na en zegt: "volgens mij diegene die aan het ijsje zuigt." "Fout," zegt Jantje, "het antwoord moet zijn diegene die een trouwring om heeft, maar ik kan de denkwijze wel waarderen."
Gemiddeld: 4.1 (22 votes)