• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Man wordt depressief

Er komt een man bij de dokter en vertelt dat hij al 20 jaar in een conservenfabriek werkt. Hij wordt er depressief van en heeft de neiging om zijn lul in het gat van de augurkenschiller te steken. De dokter reageert verschrikt en schrijft hem een zwaar kalmerend middel voor en vraagt hem volgende week terug te komen. De volgende week komt de man weer bij de dokter binnen en vertelt dat hij de spanning ondanks het kalmerende middel niet kon weerstaan. Kortom hij is ontslagen omdat hij zijn lul in de augurkenschiller heeft gestoken. De dokter reageert geschrokken en stamelt: "Hoe zit dat dan met die augurkenschiller?" Waarop de man antwoordt: "Die is ook ontslagen."
Gemiddeld: 4 (34 votes)