• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Ik krijg hem er niet uit

Hijgend en kreunend ligt een vrouw met een vibrator in haar vagina op het bed. Na haar hoogtepunt wil ze het ding er weer uit halen, maar dat lukt niet. Na lang proberen besluit ze naar de dokter te gaan. De dokter is een beetje overdonderd, maar begint meteen te onderzoeken of het ding er nog uit te krijgen is. Na lang draaien, ploeteren en wie weet wat nog meer, zegt de dokter tegen de vrouw: "Ik heb alles geprobeerd, ik krijg hem er niet uit. Maar ik ben er wel in geslaagd de vibrator iets te draaien zodat u er eens in de zoveel tijd nieuwe batterijen in kan doen."
Gemiddeld: 3.8 (16 votes)